kirsten

Sanna mina ord

Badtjejen

Publicerad 2011-11-05 13:23:33 i Thilde 4-6 mån,

Igår var det uppe med tuppen som gällde, idag sov lillstrumpan till åtta! Så skönt att få sova, men man tror ju inte sina ögon när man kollar på klockan och den är så pass mycket! Särskilt inte efter dessa dagar. Men kanske är vi på väg att komma tillbaka till de vanliga rutinerna igen, kanske tar runt en vecka efter att man ställt om klockan? Vad vet jag? Får se om det blir sovmorgon imorrn med?

Lördag är ju lika med baddag för oss. Det är så kul! Man ser i bilen på vägen dit att hon egentligen är skittrött, så kommer vi in i badhallen och hennes ögon blir så stora och hela hon blir sprallig. Väl i vattnet så börjar hon plaska och nu trampar hon även vatten med benen. Håller man henne rakt så blir det nästan som simtag med benen. Galet! Det är kul att se hur hon utvecklas! Vissa saker går hon inte med på, som att hålla sig i kanten. Men jag tror att den är alldeles för högt upp, för testar man på en matta i vattnet så funkar det. Dyken börjar hon bli riktigt duktig på med, hon bara skrattar när hon kommer upp och simläraren ger henne massor med beröm för att hon är så med. Hon kniper igen munnen och sluter ögonen precis innan hon hoppar i vattnet. Ja, för man måste nästan kalla det hopp numera.

Efter simningen lämnade vi av pappan i Kista, han skulle på TV-spelsmässa. Hoppas på att han får en trevlig dag med pojkarna från Öret. Vad jag och Thilde ska hitta på har jag ingen aning om. Hon sover och sover. Men när hon vaknar så ska hon käka lunch och sen får vi väl busa en stund och kanske gå ut på en promenad. Blir ju mörkt så fort bara, så jag hoppas att hon vaknar snart! Hinner inte med nåt spel på hästarna idag i alla fall, eftersom jag är ensam och de stänger spelet vid 14. Blir något snärjigt då, så idag går vi säkert miste om storkovan. Får slå till på några triss imorrn istället ;)

Lite bilder från simningen för två veckor sedan:


Först lite mys på mattan


Så sätter vi oss till rätta


Plums ner i vattnet


Så lite kontroll att allt är ok

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela