kirsten

Sanna mina ord

Egen tid

Publicerad 2011-11-17 22:36:05 i Livet med bebis,

Torsdag och jag har tränat. Idag gjorde jag nåt väldigt knasigt. Det kom en gravid tjej och var med och tränade. Jag tänkte då att henne måste jag vara bättre än. Varför kan man undra? Jag såg ju att hon hållit igång hela tiden och det har jag verkligen inte gjort under min graviditet. Nej, jag sa heller inte till henne att jag tävlade mot henne. Tävla låter dumt med. Man kan säga att jag pressade mig extra mycket i varje övning och det tror jag på ett sätt är sunt, för på så sätt blir du ju starkare. Men man kan inte tävla med en gravid kvinna. Man får faktiskt tävla med en med samma premisser som en själv. Annars är det orättvist. Tycker ändå att det var strongt av den här tjejen att komma till detta pass där alla redan är mödrar och har sina små bredvid sig. Kan ångra att jag inte själv gjorde det faktiskt. Fast jag hade ju inte nån som helst möjlighet att gå och träna mitt på blanka dan heller.

Fick ett sms av en kompis idag och blev medbjuden på en SPA-kväll. Jag kände direkt att jag ville hänga med på det och ringde Martin och styrde upp det hela. Så idag är första gången jag haft en egen stund som varat längre än en timme utan Thilde. Det kändes fantastiskt. Både att få vara sig själv en stund, men också att få pyssla om sig själv lite. Är så len och fin i mitt ansikte nu att jag känner att jag bara strålar. :) Helt klart värt det!

Tror att det är viktigt att man får en egen stund ibland med. Jag är inte bara mamma även fast det ibland kan kännas så. Så nu undrar jag vad jag ska hitta på nästa gång jag får en stund för mig själv? Har ju en föreläsning inbokad i december, men undrar om jag kanske kan gå på bio nån kväll kanske? Nån som har lust?

För er som undrar så klarade Martin sig fint. Thilde hade bråkat lite vid läggningen, men tillslut gett upp eftersom hon faktiskt var trött. Kändes bra att veta att de klarar sig, men också att hon faktiskt saknar mig ;) (det vet jag eftersom jag sällan har problem att lägga henne vid nattningen)

Nej, dags för sängen här. Imorrn ska jag och fira födelsedagsbarn och sen måste jag hem och röja. Svärisarna kommer på lördag och då får det inte se ut som sju svåra år här. Nej, ärligt talat så måste jag få bort allt katthår då svärfar är allergisk mot kissarna. Men det gör jag så gärna så. Ska få låne- och arvekläder med, bra att hinna gå igenom kassarna innan den lilla damen behöver en ny storlek så att jag vet vad jag kan komplettera med. Samt en massa äpplen då Thilde redan ätit upp två stora pappkassar, hon älskar äppelmos! Kul att nåt passar som jag gör i alla fall ;)

Kommentarer

Postat av: Josefine - Mamma till Alva

Publicerad 2011-11-19 16:19:59

ja det är så synd om henne, lilla snuttan.. hon bara sitter alldeles stilla och pillar på någon leksak :/ det är sån skillnad mot annars då det alltid är full rulle på henne liksom !



åh vad skönt det lät med spa-kväll! du är så värd att få vara ensam en stund och bara tänka på dig själv :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela