kirsten

Sanna mina ord

Hur gick det nu då??

Publicerad 2011-11-23 22:18:53 i Livet med bebis,

Jag trodde verkligen att jag gjorde ett smart drag när jag väntade in Thildes sovstund när jag skulle till Kronans kontor förut. En lugn Thilde i bilen gör det så mycket lättare att koncentrera sig på körningen. Det gick jättebra först, hon slocknade direkt. Men sen vaknade hon och skrek, somnade till igen men sen vaknade hon och skrek och grät. Så jag sjöng, ja jisses vad jag sjöng. Det är inte det lättaste att ha henne där bak och inte kunna klappa henne på kinden eller visa att man är där mer än att hon bara hör min röst. Vi kom dock fram helskinnade och hon charmade ju så klart personalen så mycket hon bara kunde :) Mitt lilla hjärta!

Vagnen då? Ja, vad ska jag säga... Suffletten var mycket riktigt knasig. De böt fästen, men det funkade inte ändå, så då vände de på bågarna och då minsann så funkade det :) När det gällde åkpåsen så hade de visst inte riktigt tänkt klart på utformnigen, men de funderar på att göra hål i åkpåsen så att man kan trycka igenom knapparna där. Så kul för de som köper vagnen sen då. Selen då? Jo, men förstå ni på en del vagnar så har den tydligen råkat bli lite för kort, så jag fick nya band att fästa i så ska det funka fint sen. Men det tar inte slut ännu. Nej, för precis när vi var klara så känner en av tjejerna på huvuddelen och kommer fram till att den inte heller är rätt. För när Thilde vuxit och blivit längre så skulle hon få sitta böjd med huvudet då själva kudden skulle trycka ihop henne. Maj gadd! Så en ny sådan kommer med posten om några dagar. Så jag kan alltså inte sätta i de nya banden till selen förens jag fått den, för det är ju mycket onödigt att fästa dem flera gånger.

Ett stort plus är att de är så fruktansvärt serviceminded! De vill verkligen hjälpa när man har problem och det uppskattas! Det gör liksom att man inte direkt blir arg när problem uppstår. Vi bor ju också så pass nära att det inte är några problem att svänga förbi dem när problem uppstår. Hade ju varit en helt annan sak om vi hade bott i en annan stad.

Fast jag måste säga att vagnen blev så mycket klumpigare nu än med liggdelen. Jag trodde ju att den skulle bli smidigare att hantera. Visst, det är lättare att lyfta i och ur vagnen ur bilen. Fast att få in den är inte det lättaste dock. Har för liten bil minsann ;) Hissen ska vi bara inte tala om, sover Thilde så kommer hon lätt att vakna när jag ska vrida, vända och lyfta in den. Sitter hon upp är det dock inga problem. Härligt värre! Ska dock låta det gå några dagar så ska vi se om det flyter bättre. Allt handlar ju ändå om vana :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela