kirsten

Sanna mina ord

Seg dag

Publicerad 2011-11-04 21:12:06 i Livet med bebis,

Urk, man blir så där pigg av att vara vaken så tidigt på dygnet. Visst jag fick sova en stund till, men man blir väck ändå. Detta har gjort att jag inte lämnat lägenheten mer än för att slänga soporna idag. Annars har jag stått vid spisen och puréat. Jag har gjort mer äppelmos då det börjar ta slut i frysen, jag har gjort en päron- och äppelkompott, hallon- och äppelmos och så en liten kycklinggryta! Så visst har jag varit aktiv ändå. Thilde hängde med i sin stol eller i babygymmet eller så sov hon.

Då hon inte ville sova på eftermiddagen så offrade jag mig och gick och la mig med henne. Så sov hon i alla fall en timme till. Jag vaknade pigg men hysteriskt illamående och räknade minuterna tills Martin kom hem. Det är först nu, tre timmar senare som jag börjar bli människa igen. Så nu blir det soffhäng resten av kvällen och så hoppas jag att morgondagen blir bättre, för då kör jag och Thilde solo igen. Pappan ska på TV-spelsmässa minsann.


Hahaha, sånna här arga blickar kan man få av fröken när hon inte får som hon vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela