kirsten

Sanna mina ord

Äntligen fredag!

Publicerad 2011-10-21 12:02:39 i Livet med bebis,

Kan säga att det där med att handla innan alla andra handlade sket sig rätt rejält. Visst dit var inga problem och under handlingen var det rätt folktomt med. När vi sen skulle betala så började strulet, en kupong var spårlöst borta och Martin sprang runt och letade i butiken efter den och hittade den. (Från Smartson, jag ska testa en produkt) När vi fick hjälp att göra om köpet för att få in kupongen makulerades hela köpet. Vi fick hjälp av en ny kassör och det gick ju bra, men då var plötsligt vår bonus borta som vi skulle dra av. Fick gå till kundtjänst och de hade aldrig hört talas om detta problem, men hon ringde i alla fall och kollade och det visade sig då att det kommer ta upp till en vecka för oss att få tillbaka bonusen. Bra där! Dessa saker berodde ju på oss så det kan man inte skälla på andra för. Sen tog det oss närmre en timme att ta oss hem. Det var kaos! Bilar överallt. Det är ganska spännande att det är så många som inte kan köra i rondeller. Det är lika spännande att dessa människor skapar det kaoset utan att ens vara medvetna om att det beror på dem. Hade en mycket trött och hungrig Thilde i bilen kan jag säga. Stackars liten. Vi som bara ville att det skulle flyta.

Vi har även gjort ett test, vi har under fyra veckor handlat på Ica Maxi som ligger närmst oss och nu under två veckor har vi handlat på Coop som ligger en liten bit ifrån oss för att se vilka som är billigast. Vi trodde nog båda två att Coop skulle vinna, men efter att endast ha handlat där i två veckor nu så kan vi redan konstatera att Ica är billigare. Och med de köer som är i och med att de bygger på varenda väg till Coop så är det ju inte så svårt att gissa sig till var vi kommer att fortsätta att handla. Men det är ändå bra att vara en medveten konsument tycker jag.

Idag händer inte mycket här. Thildes envisa näsa rinner fortfarande, nån som har ett tips på att få den att sluta? Martin är fortfarande hemma från jobbet, fast han jobbar ju hemifrån ändå. Jag bara väntar på att den där förkylningen ska drabba mig med. Martin satt igår kväll och sa att nu rinner din näsa med och nu hostade du med, själv försöker jag ju att slå bort minsta lilla tanke om att en förkylning kan drabba mig med. Jag ska inte bli sjuk! Jag var ju förkyld i tre veckor för inte så längesedan, det räcker gott!

Ska dock ta tag i att städa så att det är fint till helgen. Undrar varför alla alltid städar till helgen för? Vill man inte alltid ha fint?!


Hahaha, anledningen till valda städtantbild är för att min pappa tycker att jag ser ut som Betty Boop, ligger väl en sanning i det. De kinderna har ju jag verkligen ;) och de har även Thilde ärvt från mig. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela