kirsten

Sanna mina ord

Hoppgungan

Publicerad 2011-10-22 17:51:07 i Thilde 4-6 mån,

När Thilde fortfarande låg i min mage var vi hemma hos några kompisar till oss på en fika. Vi skulle även passa på att köpa deras babyskydd då de ändå hade ett som de ville bli av med. Win-win för oss bägge liksom. Då passade hon på att fylla en kartong med andra saker med, så vi hade halva vardagsrummet fyllt med saker tills för några veckor sedan då vi tog oss i kragen och kollade i lådan igen. Alltid bra att få saker ju. Så då kom hoppgungan upp.

Thilde hade några dagar tidigare sett sina kompisar sitta i en sådan och det var med stora ögon hon kikade på dem. Men då hon var på sitt sämsta humör just då var det inte läge att testa. Men hemma gick det fint och hon gillade den skarpt. Nu får hon inte sitta några längre stunder i den, men det är kul att se hur hon följer katterna på ett helt annat sätt än när hon bara sitter ner. Det är nästan som att hon vill springa efter dem. Stackars dem när hon kommer att jaga dem dagarna i ända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela