kirsten

Sanna mina ord

Massa mys

Publicerad 2011-10-12 19:48:30 i Livet med bebis,

Idag hade vi en riktig mysdag jag och Thilde. Hade ingen morgontid att passa idag inte och det var så skönt! Slippa stressa och bara vara! Så jag satt och kollade på TV samtidigt som Thilde gymmade loss och så pratade vi en massa, har dock ingen aning om vad vi pratade om men men så länge damen är nöjd är jag glad. Hon tog en liten nap och jag kollade på kärlekskranka bönder. Vad man gillar playfunktionen, både i datorn och i TV-boxen. Men att Martin skaffade 150 kanaler extra för ett år sedan var ju rätt onödigt kan man säga. Men det är ju som sagt rätt bra att en del av kanalerna har Play där i, smart drag!

På eftermiddagen knatade vi iväg till Öppnis för lite babylek och sång. Var inte en människa som jag kände där när jag kom, men ofta är det ju rätt lätt att hänga på de andras samtal. Sen kom min granne och en annan tjej från min BVC-grupp så då fick jag ju prata lite med dem i alla fall. Det är ju egentligen fantastiskt roligt att jag och min granne fick barn samtidigt, hennes lille pojk kom på min födelsedag så de är riktigt nära varande i ålder. Men det roliga är att jag hade ingen aning om att hon skulle ha barn förens kanske två-tre måndader innan de kom. Men jag trodde lätt att jag var längre gången än hon för hon var så himla pigg! Kommer så väl ihåg en dag när jag mer eller mindre kröp fram för att det dels var snorhalt och för att jag inte kunde gå snabbare även om jag ville i huvudet. Hade ju alldeles för mycket vatten i kroppen. Men hur som helst, hon kom och sprang, ja jag menar det hon sprang förbi mig!! Vi har pratat om den gången och hon berättade då för mig att hon under mer eller mindre hela graviditeten hade haft foglossning och allt hade varit förjävligt! En dag vaknade hon och hon hade inte minsta smärta och allt kändes så lätt så hon var så glad över att kunna röra sig igen :) Så det kan vara!

Kläderna som jag köpte igår handlade jag på Geggamoja, jag älskar de kläderna. Kanske inte så konstigt då det mesta av både mina och Martins kläder är randiga. Haha! Men i alla fall, för nån månad sen hade Groupon ett fantastiskt bra erbjudande, vilket de så klart ofta har, men detta fastnade jag för. Man kunde köpa ett presentkort värt 500:- för 250:- i denna butik och det var klart att jag gjorde det! När vi väl kom in i butiken ville jag ju ha det mesta, men fick ju välja med omsorg. Så det blev en fin tunika i storlek 74/80 och en mössa i storlek 6-12 månader. Jag är mer än nöjd och hon sa att de skulle ha ett sånt erbjudande igen så fort de fick chansen för att de hade haft en sån bra respons på det. Så bli medlem vettja! Nog för att butiken ligger i Stockholm, men då får ni ju chansen att åka hit med :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela