kirsten

Sanna mina ord

Den trasiga bilen

Publicerad 2011-09-26 14:21:17 i Livet med bebis,

Det är rätt imponerande att man inte behöver säga till Martin vad han ska göra alla gånger. Han funkar helt själv. Men bara ibland, vill bara påpeka det ;) Hur som helst, jag skickade ett sms till honom imorse och påminde om att han skulle ringa om bilen. Då ringer han och säger att det redan är gjort och att han bara ville kolla med mig först om alternativet var bra. Då de kommer och plockar upp bilen åt en, då den inte är körduglig och de inte vill att man ska paja den allför mycket innan den kommer in till verkstan. Men då det kunde ta allt från 4 timmar till flera dagar innan den var klar ville han kolla med mig först. Jag tyckte ju inte att det var mycket att orda om, jag menar vågar han inte ta bilen till verkstan verkar det ju dumt att ta den till babysimmet ikväll eller hur. Då sa han att han skulle packa ihop och komma hem och fortsätta dagen med att jobba hemifrån. (Tänk den som hade det alternativet)

Så han kom hem och har tagit hand om allt vad den trasiga bilen heter. Den är nu hämtad av bärgare, vi äger den 12 bilen som kom in efter helgen med bärgningsbil. Vi kommer inte att få bilen idag och de hoppas på att den är klar innan veckan är slut. Under tre dagar har vi en hyrbil som vi betalat 90:- för att få ha. De ordnade dessutom med en likvärdig bil med den som vi har idag, för att vi ska få plats med babyskydd och vagn. Fantastiskt! Så jag som tidigare inte gillat varken Bilia eller Volvia börjar härmed att ändra åsikt. Från att ha krånglat sen dag ett när vi hade dem från början för några år sedan och vi tillslut gav upp och sa upp dem. När vi sedan köpte bilen för ett år sedan så var man tvungen att ha dem igen för att få alla förmåner med autigiro och liknande så tog vi dem trots att det kändes lite halvjobbigt. Funkade till för några månader sedan då räkningarna blev helt knasiga, Martin ringde och skällde på dem och de skällde tillbaka...suck, men nu funkar det igen. Och så kommer denna superservice som vi haft idag, så ja nu ligger de på plus igen :)

Kan ju inte klaga på att ha Martin hemma under dagen heller. Visst, han jobbar men jag kan lämna Thilde hos honom medan jag springer ner i tvättstugan och så. Annars brukar det vara rätt trasligt faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela