kirsten

Sanna mina ord

Det där med att börja träna

Publicerad 2011-09-15 10:38:52 i Viktnoja,

Inatt har det inte varit en bra natt. Vissa nätter är det så. Thilde vaknar, äter och så hoppas man att hon somnar om. Ofast gör hon det. Men inatt var det en sån natt då hon tyckte att hon skulle ligga och berätta en massa spännande saker för oss. Inte alls roligt. Hon låter jättesöt absolut, men där mitt i natten är det så viktigt att man själv får sova. Annars funkar man inte under dagen sedan. Det där med att gå och lägga mig tillsammans med henne funkar inte, då kan jag inte sova sen. Inte alltid i alla fall.

Idag var det meningen att vi skulle ha följt med en kompis och hennes son och tränat. Mammacore. Hade varoit sjukt roligt, men så valde ju Thilde att vara vaken när hon skulle sova. Så när det var dags för oss att gå upp då sov hon som en stock. Att väcka sitt sovande barn är ju inte det första man gör om man inte verkligen måste. Så det där med att börja träna verkar ju gå så där för mig. Har jag inte ett trasigt ben så är jag superförkyld eller så kör Thilde en riktigt vaken natt. Men jag ska komma iväg. Får helt enkelt dra iväg nästa vecka. För det är ju helt perfekt att vara två eller fler som går, för då måste man ju gå. Man känner liksom av trycket och pressen då och så kommer man iväg och är så där lycklig av alla endorfiner efteråt sen! Jag måste komma igång nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela