kirsten

Sanna mina ord

Hektisk dag

Publicerad 2011-09-11 22:01:14 i Livet med bebis,

Oj, vilken dag vi hade igår! Vi började med att åka till Ica och beställa korv och skinka i alla dess former, grämer mig fortfarande lite av att vi inte valde korven formad som ett hjärta. Hade ju varit perfekt! Sen bar det av till Vällingby där vi fått tips om att det skulle finnas en outlet med Polarn och pyret kläder och även Sisters, Brothers och JC fanns där. Blev inga kläder till oss, även om jag stod och klämde på en klänning jag kikat på tidigare. Men till lillsnuttan blev det desto mer! Roade mig nyss med att se hur mycket jag "tjänade", det totala priset om jag hade köpt det där hade blivit 2245:- och nu gav jag runt 700:- Helt galet och vilka fina kläder! De skulle visst få in nya kläder varje dag, så vem vet, när löningen kommer kanske man drar dit igen då de endast har öppet september ut.

Efter detta blev det en tripp till Ikea och vi köpte lite ljus och så en stol till Thilde och lite småplock till henne. Konstigt att det alltid blir så ;)Vi passade även på att käka lunch där för att sen bege oss till Bromma, där besökte vi ÖB och köpte dukar. Målet var att hitta rosa pappersdukar, men det fanns icke. Men hittade i samma färg som inbjudningskorten var i, så på med lite mer rosa på det så blir det kalas. Nästa stopp var XXL en sportaffär där jag stod och kikade på hör och häpna, kläder till Thilde ;) och skor!! Martin sa sen att vi kunde gå och kika på löparskor till mig då detta var min present från honom (jag fyllde i april) började testa och fastnade för ett par. Det kom en kille som jobbade där och hjälpte till och plötsligt satt jag där med ett beslut om att jag skulle ha med mig dem hem! Har kikat på dessa tidigare, MEN de har kostat runt 2000:- Lite dyrt tycker jag. Nu var de sänkta och det var liksom givet att jag skulle ha dem. Jag var helt inne på att ta 37,5 men säljaren bara skrek när han kände var min tå satt ;) så ett par 37 blev det. 

Sen var det storhandling som gällde. Var helt slut när vi kom hem. Vi bröt ihop totalt när vi såg att maten som skulle tillagas skulle ligga i marinad i tre timmar. Då klockan var 19 var liksom inte det ett alternativ. Blev hämtmat och tv-mys.

Idag har vi träffat prästen och pratat om det kommande dopet. Han känns så rätt så det är inte klokt! Kikade runt lite i lokalen och vi ska nog få till detta. Efter det åkte jag till Haga parken och gick på mammadejt med andra internetmammor. Fantastiskt trevligt och en urfin goodiebag fick vi med oss hem innehållande saker från Avent, Office Management, Lifestone.se och Polkapojkarna. Tack Alexandra för en underbar dag! 

Här hemma har vi mest sovit, busat och gjort hand- och fotavtryck. Nu blir det soffhäng innan det är dags för sängen igen.


Testar både nya stolen och fruktpuré, vet inte vad som är värst ;)

Kommentarer

Postat av: Linnea Granström- Mamma till Ebba ♥

Publicerad 2011-09-13 21:49:16

Så söt man kan vara :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela