kirsten

Sanna mina ord

Pysselkärring

Publicerad 2011-09-17 10:43:46 i Dop och andra högtider,

Kom i säng på tok för sent för en förkyld madame som ska orka vara värdinna hela dagen. Thilde vaknade vid halv sju imorse, hon är inställd på Martins väckning varje vardag. Man tackar! Men Martin lyckades få henne att somna om, tack! Har fått en sjukt jobbig hosta som drar upp både det ena och det andra, ursäkta äcklet. Men det är inte kul, speciellt inte idag när man ska stå framme i kyrkan. Vad gör jag om det händer då? Kan ju inte bara rusa iväg, kan inte heller ha en spottkopp där framme. Suck. Martin tyckte att jag skulle satsa på dopfunten då ;)

Började morgonen med att koka cirkus 2 kilo pasta, måste ju räcka inte sant? Sen skars det äckelost (jag hatar alla former av ost) och avokado. Jag har även pyntad två av tårtorna. När jag väl hade börjat med det kunde jag inte sluta. Så jag pyntade en tallrik varpå Martin sa att jag aldrig skulle få bort dem därifrån, så han fick ta fram ett bakplåtspapper och så fortsatte jag. Jag älskar att pyssla och det ska bli så kul att få baka första gången med Thilde.

Nu ska jag bara måla naglarna, sminka mig och fixa håret. Kan ju vara bra att klä mig med förstås...

Så hoppas jag att Thilde sköter sig idag :) Hon älskar ju vatten så jag tror inte att det kommer att bli ett problem och prästen verkar hon gilla. Jag tror att det kommer vara värre för mig och Martin. Vi har lyssnat igenom låten som Veronika ska sjunga och jag kan väl säga som så att vi bryter ihop bägge två. Stabilt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela