kirsten

Sanna mina ord

Skitväder

Publicerad 2011-09-19 14:50:41 i Familjemys,

Usch, redan imorse hörde jag hur det smattrade på rutan. Då var det skönt att slippa gå upp och bege sig ut i det och för en stund förtränga att vi skulle ut senare för att lämna tillbaka den där nyckeln som vi lånade till församlingshemmet. Men för en stund kunde vi ligga kvar Thilde och jag :) Det är nästan det bästa med att vara hemma, allt mys! Tog det lugnt hela morgonen. Jag fastnade framför tv:n som vanligt och Thilde sov en stund till. Kan säga att det var bra nära att jag tog med mig henne in till sängen igen för att få sova en stund själv. Men jag gjorde inte det.

Det fortsatte ju verkligen att regna hela förmiddagen, så jag bävade för min promenad till Kyrkans hus och satt och övervägde om jag skulle ta bilen. Men vet ni, jag gick och jag fick inte en droppe regn på mig! Så skönt att få en promenad i alla fall. Nu sitter vi i soffan tillsammans då Thilde har en sån där dag då hon inte alls kan tänka sig att vara ensam. Att ligga på golvet tillsammans med henne när hon gymmar kommer inte på fråga! Så hon leker med sin nya skallra eller tränar på att snurra runt. Film kommer på det lite senare. Hon försöker även ställa sig på knäna! Men det går så där och hon blir bara mer och mer irriterad så snart klarar hon det nog. Nej, nu har hon hittat datorn med så snart försvinner väl all denna text med, hahaha! Dataintresserad som far sin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela