kirsten

Sanna mina ord

Slappt

Publicerad 2011-09-18 15:29:36 i Dop och andra högtider,

Idag är en riktig slappardag. Den är välkommen och som den behövs! Jag har trots att jag varit sjuk större delen av denna vecka som gått kämpat på och bakat, fixat och donat inför Thildes dop. Det hade tagit på krafterna utan ett virus i kroppen. Men jag gav aldrig upp utan kämpade glatt på. Jag var rädd att mycket inte skulle räcka, men insåg när allt stod uppdukat att det skulle inte vara några problem att mätta alla 60 gäster. Däremot nåt som tog slut och som min käre man sa skulle räcka var drickan. Den tog slut innan alla ätit upp. Nästa gång ska han lyssna på mig när det gäller ;) Som tur var är det inte långt mellan vår lägenhet och församlingshemmet så Martin kutade hem och hämtade sodastreamern och hallondryck. Så vi klarade det ändå :)

Thilde skötte sig exemplariskt, men jag hade nog egentligen inte trott nåt annat. Farmor fick henne inte att somna när de var ute och gick innan dopet så jag tänkte att det skulle bli ramaskri, men icke. Hon var så glad och tyckte att det var spännande med alla människor som kollade på henne. Plus att hon hade fullt sjå med att smaka på dopklänningens alla band. När Veronika sjöng så var hon helt koncentrerad på henne, hon älskar sång och musik! Och som hon sjöng! Så vackert, hade själv fullt sjå med att inte bryta ihop totalt. Henne kan jag varmt rekommendera!

Jag är riktigt nöjd med Thildes dag och vilka presenter hon fick! Vi har så många fina familjer, släktingar och vänner så det är inte klokt! Inte en tennsak eller nån bok om hennes första år, det är ju fantastiskt! Haha! Jag ska fota allt när jag får tid, bilder på dopet och bjudningen efteråt får vi vänta lite på. Min bror ska nog mixtra lite med dem om jag känner honom rätt innan jag får dem :) Film ska vi få med, då min pappa filmade dopet. Får se hur skakigt det blev...hehe.

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2011-09-19 13:33:00

ja, det är ett hett ämne det här med genus och jag har stört mig på att det ska bli ett sånt fokus på färger när det inte handlar om kläder utan om tänket. Inte får min tjej högre lön för att hon har en blå tröja på sig på löneförhandlingen om hon däremot har ett gott självförtroende och självkänsla och inte nöjer sig med att bli orättvisst behandlad så tror jag hennes chanser ökar avsevärt.



Oh vad kul att dopet gick bra, jisses vad jobbigt jag tycker det var innan var så himlans stressad över att allt skulle bli bra, och allt gick toppen så nu kan man sitta och njuta och tänka tillbaka på den fina dopdag som det faktiskt blev. :)



Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela