kirsten

Sanna mina ord

Under isen

Publicerad 2011-09-06 13:09:45 i Livet med bebis,

Fy fy fy! Det är verkligen inte min dag idag! Har mått kasst hela natten, frusit och svettats om vartannat. Halsen har varit helt uppsvälld och det har sprängt öronen. Jag hatar att vara sjuk och nu blir jag rädd att Thilde ska bli smittad med. Hon är dock mer kinkig än vanligt och jag kan inte säga om det är för att hon är ledsen titt som tätt eller om det är riktig snuva, men lite rinnigt i näsan är det allt. Härligt värre. Lyckades få henne att sova till 9 imorse, men jag hade behövt sova minst 3 timmar till. Nu kan man ju då tycka att jag borde passa på nu när hon sover, men nej då passar jag på att plocka lite. Packat ur den väska som varit vårt liv den senaste månaden, så skönt att det inte ska resas på bra länge nu!

Hm, trodde att lilltjejen var på gång att vakna nu, har sovit i mer än 2 timmar nu! Så nog är vi inte helt fit for fight i denna familj inte. Om nån dag eller kanske lagom till dopet kommer Martin att vara däckad med ska ni se. Ska iväg till MVC sen, dags för cellprovstagning. Jag ser ju inte fram emot själva undersökningen, men att Martin kommer hem tidigare! Kände att det kunde bli lite svårt att klara undersökningen själv tillsammans med Thilde. Man vet ju liksom inte vilket humör hon kan tänkas vara på. Antingen skitglad, sover eller hysterisk. Så det blir bra att pappan i familjen får följa med också.

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2011-09-06 14:24:09

Inte går man ut om man är sjuk! Du kan ju smitta andra människor, gamla och barn. Va inte så egoistisk, tänk på andra människor. Håll dig hemma människa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela