kirsten

Sanna mina ord

100 hundar gick på promenad, voff!

Publicerad 2012-04-20 23:10:27 i Livet med bebis,

Haha, man vet att man har vistats mycket på Öppnis när hela huvudet är fullt med barnsånger. Martin bara skakar på huvudet när jag drar igång, för visst sjunger jag dem högt också. Thilde bara flinar och Martin skäms. Drog en liten vers i parkeringshuset på Ica. Hahaha! Vad gör man inte för de man älskar ;)

Annars har dagen mest bestått av shopping, HM hade 10 % på allt och där hade jag 200:- i värdecheck, Lindex hade köp 3 betala för 2 på alla barnkläder så i dessa två butiker shoppade jag loss. Thilde behöver nämligen en sommargarderob så då passade jag på. Då värdechecken från Polarn satt kvar på kylskåpet så blev det inget därifrån idag, men de har säsongsrabatt på 30 % och plus 10 % för medlemmar. Nice! Så jag ska tillbaka innan helgen är slut och erbjudandet slutar gälla för att shoppa lite till.

På hemvägen fyndade jag lite leksaker och de gjorde succé hos det lilla hjärtat!

Imorrn fortsätter röjandet, ett besök hos fina Bella för att plocka upp lite mer kartonger, ett Ikea-besök för piffet och så en storstädning på det. Härligt med helg eller vad säger ni?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-04-21 07:49:34

Låter himla bra! Behöver också bygga på en sommargarderob till William. Dock blir man inte särskilt sugen då det är en dm snö ute.. Vad är det för skitväder liksom!?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela