kirsten

Sanna mina ord

Dagen

Publicerad 2012-04-16 22:35:37 i Livet med bebis,

Idag blev det stressigt minst sagt. Thilde bjöd på sovmorgon till 9, snällt kan tyckas, men idag passade det mindre bra. Hon bjöd på bajsfest deluxe så det slutade med en dusch för damen. Sen fick hon ren och påklädd käka frulle medan jag sprang runt och försökte klä mig själv. Vi hann med nöd och näppe till t-banan då mina gympaskor var spårlöst borta. Efter ett hysteriskt samtal till min käre sambo så lyckades jag hitta dem. Att leva i detta städandekaos börjar driva mig till vansinne!

Kom i god tid till träningen och Thilde busade loss med de andra ungarna. Tanterna undrade när jag kom upp efter passet om hon alltid är så go och glad, och ja för det mesta är hon ju det, men jag kan lova att hon har sina stunder hon med. Men det har vi väl alla? Passet som bästa Martina arbetat fram var kalas! Längesedan jag svettades så! Efter det bar det upp till stan och en lunch senare så passade jag Martinas son medan hon var på arbetsintervju. Som tur var sov de små sött i sina vagnar, lucky me! Undrar vad jag hade gjort om båda vaknat och gallskrikit?

Hemma lagades det mat som inte gick att äta, fast vi gjorde det ändå. Haha! Men receptet ligger i soporna så den rätten slipper vi se igen ;) Haha! Så kan det gå när man testar nya recept. Men oftast hittar vi nya guldkorn som sparas. Martin plockar och rensar, så det artar sig. Varför gör man inte detta oftare?



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela