kirsten

Sanna mina ord

Helgen

Publicerad 2012-04-01 20:02:29 i Livet med bebis,

För ett år sedan var jag så där lagom bitter över att ha gått över tiden. Det var förvisso bara med en dag men samtidigt hade vi varit så inställde på att Kotten skulle komma innan beräknat datum. Så blev det icke. Så då varvi ju tvungna att hitta på nåt att göra för att fördriva tiden. Så vi valde att måla om köket, att vi inte gjorde det under den vecka som Martin faktiskt var ledig kan jag inte svara på. Men då hade ju jag nåt att fördriva mina dagar med när han var på jobbet. Minns hur jag stod där och balanserade på stegar med den tjocka magen, inget jag skulle råda nån annan blivande mamma att göra. Men där i slutet är man ju så förbannat trött på den där tjocka magen att man bryr sig mindre. Jag hade förvisso lovat Martin att INTE klättra på stegar, men men.

Så för att göra en liten repris av förra året så började vi måla om den här helgen, en liten favorit i repris kan man säga. Då vi går i säljtankar så måste ju alla skavanker fixas till och då kan man ju lika gärna passa på att fräscha upp allt man kan. Så nu har hallen målats vit. Men jag måste nog säga att jag tyckte den var mysigare och hemtrevligare innan. Vitt är fint på många ställen och kan verkligen lyfta ett rum, men njae här är jag inte så säker. Kanske blir det bättre när dörrar och karmar fått sig en målning med? Får hoppas på det.

Träffen med mäklaren gick fint i fredags. Vi är mer än nöjda med det hon sa. Så nu ska bara den andra komma på tisdag så får vi se om det blir nån av dem. Har ju även en tredje att kontakta igen, som inte svarat oss ännu. Bara det är kanske ett tecken på att vi inte ska ha henne?

Så mycket annat har vi inte hunnit med den här helgen. En film igår, Tintin, sågs förvisso och den var himla bra måste jag säga! Gillar Tintin, men det är ju rätt hemskt att den ses som en barnsaga...Idag har vi även varit iväg på lite babysim och det var succé som vanligt! Thilde älskar verkligen att bada och hennes glädjetjut gör en själv så himla gott!

Nä, nu lite vila i soffan känner jag!


En liten bild innan målningen satte igång. Färgen är lite lilabrun kan man säga. Eller var... Bilden efter målningen får ni se när det är helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela