kirsten

Sanna mina ord

Mycket att göra

Publicerad 2012-04-19 16:48:10 i Livet med bebis,

Alltså hur mycket skit kan man ha i en lägenhet? I vårt fall är svaret tydligt! Vi har nu fyllt 8 flyttkartonger med saker som inte bör stå framme under fotograferingen och vi är inte klara ännu. Nu har dessutom kartongerna tagit slut, så nu har vi lite svårt att packa mer. Att bara plocka undan och ställa på golvet så länge är ju liksom inte att tänka på då Thilde river hela stället i så fall. Den lilla marodören! Men alla rum är mer eller mindre genomplockade i alla fall, lite kvar i sovrummet men det går snabbt. Imorrn tänkte jag rensa badrummet och eventuellt storstäda det med, beror på hur mycket Thilde låter mig hållas. Om hon som idag tar en tupplur på 3,5 timme så hinner jag massor ;)

Det där med tupplurar är ju en saga i sig. Jag försöker få henne att bara sova en gång om dagen och jag skulle tro att det är därför som passen blir så långa. Men jag tror att det ska bli bra det med. Att gå till öppna förskolan på förmiddagarna är ju guld värt, för där leker hon så det står härliga till. Antar att det blir där vi hänger nästa vecka då hon inte får härja som hon vill här hemma. Då ska vi nog ta ett besök hos polisen med och fixa pass till oss två, då semestern närmar sig så är det ju bra att ha dem redo.

Nu ska jag fixa käk, jag är hungrig och måste äta innan jag ska dra iväg på HLR-kurs för barn, men Martin kraken har lagat en tand och dragit ut två så han är rätt öm.

Snuttan i pappas keps, en något stor storlek ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela