kirsten

Sanna mina ord

Soliga dag!

Publicerad 2012-04-05 10:51:14 i Livet med bebis,

Vilken härlig dag det verkar bli :) Älskar att vakna och se att solen skiner ute. Spelar ingen roll om det är kallt eller varmt ute. För solen gör mig pigg! Så det kanske blir lite parkhäng idag? Vore ju bra för den lilla damen åtminstone. Annars ska jag bara baka. Så rolig är jag, haha! Började baka innan klockan åtta imorse, det gäller att vara effektiv. Fast idag tänker jag bara satsa på en kaka åt gången för att slippa fler misslyckanden ;) Än så länge ser det ut som att kakan håller måttet. Tänkte mig även hinna med två sorters småkakor kanske? Vi får se.

Ska även iväg och köpa present till Thildes äldsta kusin, som fyller idag! Hurra för henne! 8 år har tjejen hunnit bli och de åren har gått så fort! Hon var ju en bebis för inte så längesen ju. Har hittat den perfekta presenten så jag hoppas att hon blir glad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela