kirsten

Sanna mina ord

Varför?!

Publicerad 2012-04-14 09:37:58 i Livet,

Detta hade inte jag beställt! Undrar vem som kan ha gjort det? Min pappa och några kompisar fyller år idag. Kan det vara de som önskat sig detta?! Dumt av dem i så fall!

Blir en innedag för oss, här ska det rensas inför den kommande fotograferingen. Mer om det senare.

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2012-04-14 21:17:43

Visst var dom roliga :) Han använder dom till reklam och så säljer han vissa bilder till USA främst. Så länge ingen köper rätten på bilden vilket ger rätt så bra belopp så tar han pengarna bilden genererar brukar inte röra sig om några större summor, men skulle han lyckas sälja själv rätten så får jag givetvis en bit av kakan. Men annars så fotar vi mest för att han ska utöka sin portofolio som fotograf och jag mest för att jag tycker det är sååå roligt att fotas och för att jag ska få bilderna själv att kunna titta på. Dock är jag himlans strikt med att det inte blir något naket eller porrigt. Jag har kört bikinifotografering men längre än så kommer jag absolut inte att gå, skulle inte känna mig tillfreds att så naken framför en fotograf och inte heller skulle det kännas rätt för mig som person. Ex på de här bilderna har jag ett linne som jag tagit av banden så har han beskurit just ovanför linnet. :)



Hoppas allt är bra med er! Jag är också bitter över dagens väder, usch och fy, vår nu TACK.



kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela