kirsten

Sanna mina ord

Pride

Publicerad 2012-08-04 23:16:11 i Life as we know it,

I år, efter flera år på URF så fick jag äntligen gå och se Prideparaden! Som jag längtat! Inget fel på URF, men i år är det ju inget så vad passade då bättre än att få gå och se paraden? Dessvärre var det inte lika kul som de gånger jag sett det tidigare, det kändes mest som en chans för partierna att visa att gillar olika. Men visst fanns det guldkorn och jag tycker ändå att det är värt att se och supporta!

Vår höjdpunkt var ju så klart när min bror och hans vänner kom! Så snygga! Om en kunde vara så läcker i en klänning så skulle en vara mycket nöjd! När de gått förbi så lackade Thilde totalt, att stå still och kolla var liksom inte längre möjligt så istället gick vi ikapp gänget och gick med dem i tåget en bit! Det var visst mer populärt. Att vi gick bakom en lastbil med musik kan ha varit en av orsakerna, för musik är lillfrökens favorit. Hon körde stekararmen och klappade händer till allas förtjusning.

Vi hoppade ur tåget vid Mariatorget och gick sedan till Medis för att käka en sen lunch. Dock tog det så lång tid att det fick ses som kvällsmat och vi höll aldrig på att komma därifrån då servicen var under all kritik. I personalen var det två som stack ut och var helt underbara! De andra skulle nog ta och lära sig ett och annat av dem. Maten var god dock, men saknade ungefär hälften av alla ingredienser.

Imorrn väntar en dag av ordning och reda. Det ska inhandlas trådbackar, korgar och ja you name it. Här ska det bli fint! På måndag kommer några av mina mammor på besök och de ska slippa att sitta bland alla kartonger. Bra att boka upp och stressa upp uppackandet lite tycker jag :) Annars blir det lugnt, har ju semester nu. Äntligen!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela