kirsten

Sanna mina ord

Lussefirande

Publicerad 2012-12-13 21:36:16 i Life as we know it,

Thilde hade idag sitt första lussefirande med tåg och sång. Jo, hon har varit hemma hela veckan, men när det stundade firande och hon faktiskt är frisk men jag hållit henne hemma för att inga nya baskilusker ska komma farande så fick hon vara med den korta stund tåget varade.
 
Först uppskattade hon det inte alls, särskilt inte när hennes kompis blev ledsen. Men när jag kom fram till henne så ville hon inte alls vara med mig utan hon skulle vara med i tåget. Söta unge! Så hon hängde med en fröken eller så stod hon själv bland de andra små pepparkakorna, jo för här var det inga förbud mot dem eller sången eller några ätbara varianter heller.
 
Men när firandet var över, och det var dags för fika, då tyckte hon att det fick vara nog. Så då pallrade vi oss hemåt.
 
Min fina pepparkaka! (På förskolan firades det ute så klänningen fick vara på under overallen, men en hätta hade hon över mössan) Söt som socker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela