kirsten

Sanna mina ord

Nu får det vara nog!

Publicerad 2012-12-11 11:39:59 i Life as we know it,

Alltså det här med barnsjukdomar och alla baciller! De går mig snart på nerverna! Jo, jag vet vi var förskonade, men inte nu längre! Nu är det minsann nåt nytt varje vecka och jag tycker inte att det är ok alls! Jag har ju mina aningar om var smittkällorna kommer ifrån och det som gör mig så förbannad med det är att dessa små barns mammor är hemma och föräldralediga... Att de då tar med sina småsjuka barn till avdelningen gör mig så arg! Jag förstår att det är jobbigt att ta hand om två kottar hemma dagen lång, men det är ju kanske nåt man vet redan från början innan man sätter de små liven till världen. Att smitta ner ett helt dagis med en massa skit är inte okej, då får man vara hemma hur jobbigt det än må vara! Nej, usch vad arg jag blir!
 
Jag vet att det inte behöver vara just de barnen som har haft med mig smittan, men jag har ju sett att de varit krassliga till och från. Och likväl kan ju Thilde vara den som smittar andra fast hon inte är sjuk själv. Men ändå. Jag tror ju inte heller att de barnen mår så bra av att få komma tillbaka till dagis innan de är helt friska.
 
Så nu sitter vi här hemma med nån form av magsjuka. Än så länge är det bara Thilde som är drabbad och tur är väl det. Jag hoppas att det stannar så och att hon snart är bra igen. Det är ju skönt att barn inte blir lika drabbade som vuxna, ja oftast i alla fall. En kräk och sen leker de hejvilt igen.
 
Thilde myser i sin nya sittpuff med filt och Ninis. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela