kirsten

Sanna mina ord

Bitter

Publicerad 2012-02-06 13:23:25 i Livet med bebis,

Imorse fick jag sovmorgon, lyx på en måndag! Fast å andra sidan var jag vaken mellan strax innan 4 och 6. Kul värre! En liten tjej som bestämt skulle vara vaken och som tyckte att hon skulle köra en liten nattbajs. Undrar när det hände sist? Men så kass i magen som hon är och så svullet som hennes tandkött är så fattar man ju att det är tänderna som spökar. Har sett några vita små riskorn både här och där så snart exploderar det, inte så konstigt att hon hade feber under förra veckan. Stackarn! Här gnäller man själv om att det gör ont när visdomständerna spökar, tänk på hur de små måste ha det när det är flera bissingar på g samtidigt. Martin jobbade hemifrån på morgonen så han tog den lilla damen, skönt. Fast jag vaknade ju en stund senare och upptäckte att jag fått nån form av nackspärr. Härligt!

Knatade iväg till banken, hoppades på att Thilde skulle sova. Men icke. Kan säga att det blev ju ett så där lagom lattjo möte med en skrikande bebis i samma rum. Sen small det till i blöjan och Martin gick och böt och kom tillbaka med en tjej med nya kläder. Läcka deluxe! Mötet gick dock så där ändå utan att hon skrek, så det gjorde inte så mycket. Vi kom ungefär fram till att vi ska bjuda hit lite mäklare då våran värdering är för gammal. Jahapp! Thilde har i alla fall numera ett fint sparkonto blandat med fonder, aktier och kontanter. Tror det blir bra för henne. Men det var inte det lättaste att få till. Vår bankdam hade problem att få till det med all info och när vi väl kom ner till banken då hon inte fick handskas med kontanter så hade den snubben problem med att få till det också. Undrar vad de pysslar med egentligen?

Thilde somnade tillslut och har sovit en bra stund. Då kan man ju tycka att det hade varit en god idé för mig att plugga en stund. Men istället har jag surfat och läst andra bloggar, hur är det med den där karaktären egentligen? Får ta ett race nu tror jag, några sidor hinner jag nog innan hon vaknar och är hungrig igen.

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2012-02-07 20:50:36

så lilla thilde e oxå dålig i magen! Vi har en liten här hemma som ha varit det nu i över en vecka. blöjorna är inte att leka med, fy sjutton!

Men ja antar att d e tänderna, nr 5 o 6 är på väg ut så d e väl df. Men hoppas att kod brun snart återgår till det normaala ändå=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela