kirsten

Sanna mina ord

Det där tvivlet

Publicerad 2012-02-25 19:34:46 i Livet,

Jag är verkligen expert på att klanka ner på mig själv, en jäkel på att se andras kunskaper och peppa dem rätt, men mina egna de finns liksom inte. Jag har både en och typ 40 gånger funderat på att hoppa av kursen jag håller på med nu. Men på nåt så tar jag mig i kragen och fortsätter. Jag vet inte vem jag vill bevisa för att jag kan detta, kanske är det mig själv? För det finns ingen som skulle se ner på mig för att jag valde att inte plugga just nu. Ingen mer än mig själv vill säga. Det där det som är lite dumt. För varför ska jag själv göra det om ingen annan gör det? Men det är på nåt sätt som att jag kommer att tycka att jag är lite sämre än alla andra om jag inte klarar av vissa saker.

Inatt när Thilde valde att vara vaken några timmar så satt jag där när jag försökte få henne att somna och tänkte att nej, vad håller jag på med? Jag håller på att bli knäpp, nu slutar jag med det här så jag får en mindre sak att tänka på. Idag när vi vilat upp oss lite och varit ute på en promenad och käkat lunch, så satte vi oss tillsammans medan Thilde sov och så löste vi några uppgifter tillsammans ändå. Men även där flög pennan iväg och jag sa återigen att nej, jag hoppar av! Martin som är lugnet själv fick mig på andra tankar återigen och tillsammans har vi lagt upp en plan för nästa veckas studier så att jag får klart deluppgift nummer 2. Han är allt bra den där Martin.

Han är också den som fortsätter att peppa och försöker få mig att förstå när jag inte gör det själv, att jag faktiskt kan om jag vill. Att jag har ett läshuvud där inne om jag bara lägger manken till. Fast jag måste säga att jag fortfarande har mina tvivel om den där tentan, men dit är det ju några veckor ännu. Klarar jag den inte så har jag ju åtminstone försökt och det är ju det som räknas. Försöker jag inte, nej men då får jag ju heller inte veta om jag har den här kunskapen eller inte.

En sak jag kan är i alla fall att laga mat! Ikväll blir det Sherrymarinerad kyckling utan sherry ;) och grönsaker i ugn. För den som vill veta tog jag vin istället. Men den där flaskan med sherry måste nog inhandlas snart, för jag har en hel del rätter som det ska vara just sherry i och det blir faktiskt inte lika bra med vin i.

Fina underbara Martin, här under vår senaste Vätternrunda, även där pepparen själv! Ser ni all lera i hans ansikte? Haha! Det regnade konstant hela natten och ligger man på rulle ser man ut så ♥

Kommentarer

Postat av: Emma Josefine

Publicerad 2012-02-26 19:55:47

klart att du kan om du vill !! :D jag tror på dig också, heja martin som peppar dig så bra. Våra män är allt bra att ha ibland ;)

Postat av: Maria

Publicerad 2012-02-28 23:23:28

Jag tror helt klar på dig! Men jag hur jobbigt det är att få studierna att gå ihop med allt det andra..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela