kirsten

Sanna mina ord

Långa promenader

Publicerad 2012-02-12 17:49:31 i Livet med bebis,

Både igår och idag har vi passat på att ta riktiga långpromenader. Igår blev den dock något längre än idag, plus att vi igår avslutade promenaden med en mördarbacke. Jag hade redan lämnat över vagnen till Martin innan vi började gå men det slutade med att jag fick knuffa både Martin och vagnen uppför backen. Den var rätt hal om man säger så, så att vi ens kom på tanken att gå den vägen är ju rätt dum. Men upp kom vi. Idag gick vi runt istället så det blev ju en lite längre promenad istället på så sätt. Inga genvägar här inte.

Men idag har det ju verkligen varit ett helt fantastiskt väder ute! Så man ville ju knappt gå in. Många som satt längs med sjöarna på bänkarna och lapade sol. Jag fick ta av mig vantarna då fingrarna höll på att smälta bort! Men så fort solen försvann eller gick i moln så blev det kallt igen.

Annars då? Mmm, har pluggat ytterst lite. Sitter och försöker lägga ihop lite tankekartor i huvudet om hur jag ska bygga upp arbetet. Men längre än så har jag inte kommit. Hej nattarbete! Jag har kommit så pass långt att jag bestämt att del ett av uppgiften ska handla om mitt jobb och del två om Martins. Del två handlar nämligen om reklamer och mitt jobb har inte så värst många sådana. Martins däremot är ju riktigt festliga. Ja, nu tänker jag inte "Upplev mer..." utan den för Telenor som Felix Herngren gjort. Kanske ni har fått veta nåt nytt idag?

Mitt stora problem gällande detta arbete är att jag hängt upp mig på detaljen kring att det ska vara ett visst sidantal. Läraren har sagt att det ska vara minst 4 sidor och max 8. Skriver man 4 kommer man inte bli godkänd och det känns ju kul att veta att han gärna ser att man ordbajsar än att man skriver ett kort men innehållsrikt arbete. Man tackar för det liksom. Har man med stora modeller och diagram så räknas de bort och man måste alltså fylla ut med ännu mer text. Tycker att det är idiotiskt. Nu kommer inte mitt arbete innehålla en endaste bild det kan jag lova er, men i alla fall.

Usch, vad jag tjatar om detta plugg hela tiden. Så trist det måste vara att läsa om! Men det är ju det jag fyller mina dagar med. Det och en jäkla massa bus med Thilde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela