kirsten

Sanna mina ord

Sommarkepsen

Publicerad 2012-02-14 23:08:37 i Livet med bebis,

Förra veckan lyckades jag shoppa genom fejjan. Ja ni hör ju! Jag kan då hitta saker överallt ;) detta var genom en butik som även säljer via denna sida. En massa fina märkeskläder. Alla andra gånger har jag missat och svarat för sent så att storlekarna varit slut eller så har det helt enkelt sålt slut.

Denna gång hann jag med! En grym keps i samma stajl som hennes pappa kör på en del av sina kepsar. Han är en kepsgalning! Så jag köpte denna utan att ens fråga först, visade bara sen. Denna ska vara från ett år. Men jag tror den kommer passa nästa vinter snarare. Hon är dock så galet söt att jag vill äta upp henne! När hon sitter med sin nya hink som även den är grymt stor så ser hon så liten ut :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela