kirsten

Sanna mina ord

Sova, varför det?!

Publicerad 2012-02-23 10:46:19 i Livet med bebis,

Inatt vaknade min lilla tjej vid 2. Eller hon hade nog egentligen varit vaken en stund, men jag vaknade av att hon pratade då. När jag gick upp för att hämta henne så låg hon inte ner utan stod där och snackade. Efter det skulle hon inte sova, bara leka. Två väldigt trötta föräldrar försökte med allt för att få henne att fatta att vi skulle fortsätta sova. En och en halv timme senare var det sista gången jag kollade på klockan så jag antar att vi somnade kort därefter. Klockan 6 var det dags igen. Då var det välling-time och jag hoppades så på att hon skulle slockna direkt efter det. För det kan ju knappast bara vara jag som skulle behöva sova igen de timmarna? Men icke, i famnen var det inga problem där sov hon så sött. Men la jag ifrån mig henne så vaknade hon direkt. Suck. Kommer vara trött idag känner jag!

Man kan ju undra om hon vakade över den kunliga födseln imorse? Nu under förmiddagen har hon nämligen inte velat sova heller, så jag antar att hon vill följa mediedrevet. Haha! Knasiga unge! Men hur lycklig blir man inte över att det fötts ytterliggare ett mirakel? För så är det ju, alla små som föds är mirakel oavsett om de är kungliga eller "vanliga dödliga". Att få se prins Daniel så glad och rörd var ju helt fantastiskt! Vilken lycka! Sen kan man ju tycka att det är lite jobbigt att det är det enda som nyhetsmorgon handlar om, absolut!

Nehej, nu vaknade mini-me så det är väl bara att leka en stund nu då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela