kirsten

Sanna mina ord

15 minuter

Publicerad 2012-01-20 14:48:27 i Träning,

Wow, Thilde ville verkligen inte sova igår kväll. Tror Martin nattade henne i närmre två timmar. Jag hade gett upp efter en kan jag säga. Så jag förstår ju vart hennes envishet kommer ifrån, även fast jag själv är sjukt envis jag med. Haha! Men detta gjorde ju att hon inte somnade förens klockan var på tok för sent. Hon vaknade som vanligt av att Martin skulle upp, men jag lyckades få henne att somna om. Tänkte att vi kanske kunde sova till 8 i alla fall. Haha, klockan 9 vaknade vi. Helt galet! Detta gjorde ju att jag blev rätt stressad inför träningen, men vi hann gott och väl ändå. Fast när jag var till att gå ner till träningen så blev Thilde ledsen. Men det lugnade ner sig ganska så snabbt. Så jag smet ner. Hann träna i en kvart, sen ropade de upp mig. Var bara att springa upp. En av tanterna kom och mötte mig i dörren och sa att hon var jätteledsen men nu har hon lugnat sig och somnat. Då ser jag den tanten som går runt med vagnen att hon bara skakar på huvudet. Thilde sov absolut inte.

Jag lyckades få henne att somna, men så fort jag la ner henne i vagnen igen så vaknade hon. Hon fattade säkert att jag tänkte gå igen. Så det var den träningen. Men man kan ju inte vara på topp jämt eller hur? På måndag går det säkert mycket bättre. Och då kanske vi kan få till det lite bättre med mat och sömn innan. För mycket beror ju faktiskt på det. Samt att hon nu är inne i en enorm mamma-period. Hon måste ha stenkoll på var jag är, annars blir hon ledsen. Ja, vi får se hur det går helt enkelt och 15 minuters träning är ju faktiskt bättre än ingen :)

Att bada är det bästa som finns! Men numera ska det göras både den ena och den andra konsten under tiden! Man har hjärtat i halsgropen hela tiden, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela