kirsten

Sanna mina ord

Äckligt!

Publicerad 2012-01-24 12:24:36 i Allmänt,

Kollade på Unga mödrar i morse, ja man kan säga att jag är fast vi det programmet. Det är ett nytt par med och det som förvånar mig med dem är att de så himla gärna vill ha barn och efter två missfall så är hon gravid ändå sitter människan där och röker! Som om det skulle göra saken bättre liksom. Blir så arg! Sen lägenheten de bor i, maj gadd säger jag bara! De har djur överallt, både husdjur och parasiter. Ja, det sistnämna för att de inte städar. Det kryllar med äckliga bananflugor för att mat står kvar på diskbänken. Fy! Katten de hade bor i det rum de tänkt ge till sin kommande bebis, eller om de hade två, hur som helst så var den inte rumsren utan gjorde sina behov på golvet, vilket de inte tog upp med detsamma. Konstigt om den inte blir rumsren?! Deras uteplats användes av hunden och där låg det bajs överallt också. Är det verkligen ett bra hem för en liten bebis? Jag menar att de vill leva så är ju upp till dem, men att ha en bebis i den miljön är ju skadligt. Usch!

Jag blev chockad när jag såg det igår då man såg att hemmet såg ut som en soptipp genom att all deras reklam låg samlad som en matta på golven. Redan då tyckte jag att det var smutsigt och sen nu...jisses. Nä, de får nog ta och tänka om tror jag!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-01-25 07:23:29

Jag älskar verkligen Unga Mödrar, var helt fast i det när jag var mammaledig. Dock så håller jag med om att man titt som tätt blir helt förskräckt av alla otäcka familjer som små barn föds in i.

Postat av: Michaela

Publicerad 2012-01-26 11:14:11

Skönt att läsa att någon mer tittat på den serien. Jag blir såååå irriterad varje dag när jag tittar, för att många är bortskämda, dom vill inte jobba osv. Jag såg samma avsnitt med kattskiten och det var det äckligaste jag sett! Jag tittade även igår när tjejens mamma fick komma och hjälpa till att städa för att dom inte kunde göra det själva!! Det var ju fint att dom tänkt till att det kanske inte ska vara så när bebisen kommer...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela