kirsten

Sanna mina ord

Att bli väckt på natten

Publicerad 2012-01-15 16:50:10 i Livet med bebis,

Inatt sov Thilde som en liten docka igen. Vi kör lite på det där med varannan natt. Man måste ju låta sina föräldrar sova och ta igen sig nån gång, eller hur? Fast har man då en sambo som är mer eller mindre förvirrad så gäller det inte. För då kan det bli som så att om man gnyr i sömnen så får man en napp instoppad i munnen och ett vändningsförsök så att man ligger på sidan, sen ska det vaggas. Behöver jag säga att jag blev rätt chockad när jag blev väckt av denna behandling? Knasboll! Jag försökte få Martin att förstå att jag INTE var Thilde, då vände han sig som tur var och fortsatte sova. Det händer alltid nåt spännande här hos oss må jag säga.

Thilde, ja hon sov gott i sin säng och vaknade först vid halv sju. Som straff fick pappan gå upp och underhålla henne och mamman fick sova vidare. Härliga helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela