kirsten

Sanna mina ord

Bra natt!

Publicerad 2012-01-22 11:32:39 i Livet med bebis,

Thilde sov hela kvällen igår, inte ett endaste nappinstopp! Det ni! Dessutom sov hon hela natten och vaknade 7.15! Vad händer? Vad gjorde vi rätt igår? Eller har hon kanske äntligen kommit på hur skönt det är att sova? Ja, det hoppas vi ju på så klart! Lite egen tid är ju liksom inte fel, att hinna läsa några kapitel i en bok om kvällen innan man somnar. Fantastiskt och som jag saknat det!

Idag snöar det här. Jag tycker att det är både bra och dåligt. Det blir ju så mycket ljusare med snön, men halkan som kommer av det gillar jag inte. Samt att det kommer bli tyngre att dra vagnen, fast det kanske man ska se som ett stort plus istället för jisses vad stark jag kommer bli! Ska försöka starta den här dagen med, även fast vi varit uppe i flera timmar nu är det inte mycket vi hunnit med att göra. Tanken är att fota Thilde hos min bror idag, men vi får se hur det blir med den saken. Mycket bra att ha en fotograf i familjen, grym är han också!

Detta är en av de bilder han tog på mig som gravid, olala! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela