kirsten

Sanna mina ord

Fredagen den 13

Publicerad 2012-01-13 16:02:48 i Livet med bebis,

Idag var dagen som jag väntat på ett par veckor. Dagen då domen skulle ges. Ja, alltså innan jul så var jag med på en rättegång och vittnade åt en kompis. Det var väldigt läskigt, men det gick väldigt bra tycker jag själv. Det svåraste var att säga efter domaren, vilket får mig att oroa mig för vårt kommande bröllop. Ja, alltså inte domarens och mitt utan mitt och Martins. Hehe. Men när jag skickade mina styrkekramar till dem idag så fick jag veta att det var framflyttat då de inte hade kommit fram till nåt ännu. Jag hoppas verkligen att det går bra!

Jag var ju även iväg för att köpa de där böckerna. Vädret som såg så fint ut i morse, klar himmel och lite sol, ja det vädret försvann kan man säga. När jag åkte iväg så var det snöstorm! Tänkte först att det kanske bara var här det var så och att det skulle vara okej promenadväder på stan. Haha! Där var det värre! Men jag gick faktiskt och mötte den där tjejen, som inte alls var nån mördare utan väldigt trevlig! Nästan så att man skulle ha velat plugga med folk och inte med en dator ju ;) När det var avklarat så gick jag förbi jobbet. Hade lovat en av tjejerna att jag skulle kika förbi eftersom jag ändå var i närheten. Där kom min dåliga karaktär fram direkt då de skulle käka semlor. Var ju inte sen med att tacka ja till en sådan direkt. Men å andra sidan så har jag ju rört på mig massor idag och plockar ju ändå bort mer än hälften av själva semlan. (Äter inte mandelmassa)

Så nu är ju frågan om jag ska ta fram snabeldraken och ta mig en svängom eller om jag ska vänta tills Thilde vaknat eller att Martin har kommit hem. Lite svårt att dammsuga när hon sover måste jag ju säga. Rätt skönt att bara sitta här i soffan en stund med. Snart börjar ju Unga mödrar på Kanal 5. Rätt underhållande tidsfördriv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela