kirsten

Sanna mina ord

Härliga träningsvärk!

Publicerad 2012-01-05 09:32:33 i Livet med bebis,

Hahah, inatt vaknade jag vid 3 och trodde på riktigt att det var dags att gå upp för då var jag pigg. Jag har verkligen blivit duktig på det där med power naps ;) Nästa gång jag vaknade var klockan 5, då blev jag istället livrädd för att jag skulle väcka Thilde. När Martin gick upp började hon röra på sig och jag tänkte återigen NEJ! Men vet ni, hon sov till klockan 8. Det är en helt okej tid för morgontrött jag! Men idag får jag verkligen inte gå och lägga mig med henne, sån lyx får jag inte unna mig varje dag. Problemet är ju bara att hon kommit in i nån riktig trotsålder, hon vill inte äta, hon vill inte sova, ja listan kan göras lång. Sover det gör hon om jag lägger mig bredvid henne. Men jag får väl ligga och läsa då, det skulle ju vara massa mys! Har ju börjat på en ny bok som verkar lovande. Kommer inte ihåg vad den heter dock.

Jag kan knappt röra mig efter det där jympapasset igår. Men jag tycker ju bara att det är skönt! Jag tycker om känslan av att känna att jag rört på mig och att det gjort nån nytta! Är så taggad för att fortsätta med. Beach 2012 kanske kan vara nåt för en gångs skull? Problemet med träningsvärk just nu är ju att det är fruktansvärt jobbigt att bära eller lyfta upp Thilde. Men men, det blir nog bra så fort jag mjukat upp kroppen lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela