kirsten

Sanna mina ord

Morning glory!

Publicerad 2012-01-13 08:11:18 i Livet med bebis,

Vi har ju börjat lägga Thilde i hennes egna säng när hon ska sova, vill ju inte riskera att denna spratteldam tar sig ur sängen en gång till. För att sedan om hon vaknar när vi går och lägger oss, lägga över henne till oss. Men de senaste nätterna har det inte behövts, kanske har hon förstått att vi varit sjuka? Så då har hon sovit själv till kanske 3-4 på morgonen och det är ju strålande bara det. Men inatt tog hon rekordet! Klockan 7 vaknade hon som först! Då hade Martin sedan länge gått upp och jag lyfte över henne till mig, i hopp om att hon som vanligt skulle sova till klockan 8. Men icke! Trots amning och mys så ville hon inte alls. Så det var bara att pallra sig upp. Vet att 7 inte är så tidigt för de flesta av er, men är man van vid  en tid så är man. Men vi ska nog vänja oss vid detta med.

Idag ska vi ta oss in till stan. Jag ska möta upp en tjej och köpa hennes skolböcker och sen ska vi förbi mitt jobb en sväng eftersom det är alldeles i närheten. Annars blir det nog mest lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela