kirsten

Sanna mina ord

Ny dag, nya möjligheter

Publicerad 2012-01-25 09:00:08 i Livet med bebis,

Igår passade jag på att sova när Thilde sov sin förmiddagslur. Jag förstår inte att jag kan vara så trött! Men det blir kanske lite så när man sover ok varannan natt? På eftermiddagen var min plan att vi skulle ha tagit en långpromenad, men vi hamnade på Öppnis istället. Inga fel med det heller. Det är så kul med Thilde bara, som tidigare var den kaxigaste av alla där numera så är det totalt livsfarligt och man måste veta exakt var mamma är! Säger nån hej till en så kommer krokodiltårarna nästan omgående och hon tittar på mig och liksom beklagar sig över att personen gjort nåt riktigt dumt. Haha! Igår var det dessutom öppet för alla och det innebär ju att Thilde och hennes kompis är bland de yngsta. Men det var kul att se hur spännande hon ändå tyckte att det var med de större barnen som gick omkring, se och lär hjärtat ;)

Idag vaknade Thilde vid halv fyra! Halv fyra!!! Vad ska hon vakna då för?! Igår vaknade hon ju liksom vid sju och det är ju helt ok, riktigt mänskligt, men halv fyra är inte det. En och en halvtimme skulle hon vara vaken med. Varannan natt som sagt. Dock så sov hon riktigt bra fram till halv fyra så man ska ju inte klaga på det, men man kan ju undra varför hon tror att det är dags att gå upp då? Jag skulle kunna förstå det mer när det blir vår och ljust på morgonen eftersom barn följer solens ljus, vaknar den kommer upp och sover när den går ner. Men nu är det ju beckmörkt ute! Knasiga unge. Men sen vaknade jag innan både Thilde och Martin. Känner att jag börjar komma tillbaka, får ha koll så att Martin kommer upp till jobbet som vanligt ;) Haha!

Ska ta och byta dagens första bajsblöja, sen ska jag klä på oss och bege oss ut på en promenad innan det är dags att ta tunnelbanan till träningen. Älskar verkligen att träna! Så skönt att vara igång igen! Nu ska jag bara lyckas komma iväg på lite andra pass, annars är det lätt att jag tröttnar. Lite synd att det endast är barnpassning när det är jympa och spinning. Skulle gärna se att det fanns lite andra pass att välja på med, men jag är så klart glad över att det ens finns. Så får vi hoppas på att den lilla damen behagar ta sig en lur innan passet börjar. Eller så kanske det är bättre att hon sover under passet nu när hon är så rädd för att jag försvinner? Mmm, vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela