kirsten

Sanna mina ord

Yay!

Publicerad 2012-01-23 22:15:43 i Livet med bebis,

Imorse startade dagen vid halv fem! Halv fem! Då är man inte människa vill jag lova. Jag försökte få den lilla damen att somna i närmre 1,5 timme, jag är envis och ville verkligen inte gå upp då! Hon fick tillslut amma en sväng och sen tog Martin henne, men då sov jag som en gris på två sekunder. Sen gick vi upp lite innan åtta. Martin har kurs i dagarna tre och kommer då börja senare än vanligt och det tackar jag för. Speciellt om dagarna ska börja så här tidigt.

Måndag och det var dags för träning igen. Gick ut och gick innan jag skulle ta tunnelbanan, min tanke var att hon skulle somna då. Men det tyckte inte hon. Hon somnade inte heller under resan, suck. Gav henne käk när vi kom fram och sen gick vi in och började leka. Min tanke är att jag ska vara med och visa henne att det är kul innan och sen smita iväg. Gick inte. Jag fick försöka söva henne och jag lyckades, men samma visa som förra gången att hon vaknade när jag la ner henne. Så jag lät henne ligga kvar och vaggade henne i vagnen. När klockan var halv och passet började så sov hon fortfarande inte, men en av tanterna kom och tog över och jag sprang ner. Trodde hela passet att snart ropar de upp mitt nummer. Men det hände aldrig. Jag fick träna hela passet! Wow! När jag kom upp, då låg hon så fint där i vagnen och sov och hade så gjort i 45 minuter. Jag tackar jag! Duktiga lilla tjej!

Haha, viktstatusen vet jag inte om jag vågar nämna ;) För den visade på uppåt, inte bra, men jag har fortfarande ett minus på totalen. Har ju under veckan som gått äntligen kunnat äta utan att må illa och då äter man ju. Plus att jag syndade lite för mycket uppenbarligen. Men nu ger vi oss på det igen och på måndag om en vecka ska det stå minus igen. Eller hur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela