kirsten

Sanna mina ord

Plågsam utmaning

Publicerad 2012-07-16 22:45:55 i Life as we know it,

Martin och jag har utmanat varandra lite inför den kommande semestern, minns knappt om jag berättat om det tidigare, har jag det så får ni helt enkelt läsa det igen. Vår semester börjar om 3 veckor. Och i förra veckan, alltså 4 veckor innan så bestämde vi att vi fram till dess ska ha gått ner 2 kilo var. Alltså 0,5 kilo i veckan. Inte helt omöjligt med andra ord. Som en liten extra morot la jag till att jag skulle minska 5 centimeter i midjan. Men nånstans inom mig så ringde en liten klocka att det kommer aldrig att gå. Men man kan ju alltid försöka, eller hur?

Hur som helst så har vi i två månaders tid mätt oss och vet ni vad? För en månad sen hade jag en 4 centimeter bredare eller ska vi vi säga rundare mage? Så visst går det!

Därför blev jag lite extra glad när jag läste Marias blogg och där fick mig en utmaning som hette duga! Plankan i 12 minuter om dagen! Kunde inte ha kommit lägligare! Så ni förstå att jag nu även dragit med mig Martin på detta jippo. Igår hann vi endast med 2 minuter, men man måste börja nånstans. Sen funderade jag på hur jag skulle lyckas idag. Skulle ju ändå jobba som vanligt. Men jag lyckades. Först cyklade jag som vanligt till jobbet, lite morgonträning är alltid bra. I och med att jag var ensam på kontoret så körde jag 4 minuter planka då, delade upp den i 4 delar med 2 minuters vila emellan där jag sprang upp och fixade och donade och så ner på golvet igen när klockan ringde. Peuh!

Cyklade hem, och så direkt ner på golvet med en klängande Thilde runt mig. Kan ju inte bli bättre! Samma upplägg som imorse, 1 minut planka, vila 2 minuter och så på det igen. Funkar fint faktiskt! Ska bli spännande att mäta sig om några veckor igen för att se vad vi fått för resultat.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2012-07-16 23:48:44

Woho vad duktig du är! Inte är det lätt jämt att köra plankan tillsammans med en liten en som som ska krypa under, luta emot osv. Haha! Men nog tusan ska det väl hjälpa i alla fall, bara man hittar ett sätt som passar en! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela