kirsten

Sanna mina ord

Så mycket starkare

Publicerad 2012-07-23 22:02:36 i Life as we know it,

Alltså den här utmaningen. Maj Gadd, vad det är jobbigt! Det är inte bara jobbigt på det vis att det är tungt, för det säger ju sig självt att det är att spänna sig till en planka i 12 minuter. Men det är även svårt att få tiden till det. Ikväll har jag till exempel kört alla tre rundor med en timmes mellanrum, det ultimata vore ju att få till det frukost, lunch och middag. Hur som helst så är det skoj! Och så mycket starkare man hinner bli på en vecka, det är galet egentligen! Väntar med spänning på att få se resultatet av dessa veckor!

Tiden räcker inte heller till för bloggen, jag vet att det är trist, men så är det. Många tar semesterledigt från sina bloggar, här är det istället flyttledigt. På torsdag får vi nycklarna till nya lyan så det packas frenetiskt här hemma. Vi börjar så smått redan på torsdag när jag slutat jobba, och jag jobbar halvdag på fredag men det stora lasset går på lördag. Spännande, men samtidigt lite ledsamt. Kommer sakna denna lägenhet och framför allt vår härliga Märta!

Helgen spenderades dock inte med näsan i några flyttlådor. Nej, här har vi varit iväg med Martins familj på golfresa i Trosa. Himla mysigt! Dock skulle vandrarhemmet behöva sig ett lyft. Bästa läget i stan, men betyget faller på den obefintliga städningen och de sunkiga madrasserna. Annars var det topp med trevlig personal och som sagt läget. :) Thilde har varit i himlen med alla sina kusiner samlade och så mycket bus de har haft för sig. Älskade ungar!

Skalman, fungerar precis som min käre sambo ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela