kirsten

Sanna mina ord

Motvind

Publicerad 2012-06-14 22:24:04 i Life as we know it,

Är det nåt jag inte gillar med att cykla så är det när det blåser. Spelar ingen roll om det blåser lite eller om det är full storm, nog för att det är något jobbigare med det sistnämnda. Håret flyger åt alla håll under hjälmen och hur mycket man än växlar ner så är det inte nog eller så blir växeln för lätt. Finns liksom inget bra läge alls. Det är då jag sitter där och trampar och tänker på varför jag inte tar den där tunnelbanan istället? Men när jag sen väl kommer in innanför dörren så är jag så där nöjd med mig själv som man blir när man presterar bra. När jag tänker på dem som har så mycket närmre till jobbet än vad jag har men som ändå tar tunnelbanan. Kikar Runkeeper för att se om jag lyckats något bättre jämför med förra turen och ja, så håller jag på.

På jobbet går det också bra. Har kommit in i det mesta nu och det börjar kännas som att jag aldrig varit borta. Galet! Men idag hade jag gärna varit hemma. Martin och Thilde åkte iväg till min bror och hade en photoshoot. Åh! Hon hade skött sig fint och jag tror eller nä jag vet att det kommer bli så grymt fina bilder! Nedan får ni ett litet smakprov som jag snodde av min bror, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela