kirsten

Sanna mina ord

Nationaldagen

Publicerad 2012-06-06 22:56:47 i Life as we know it,

Efter en rätt ostadig natt, med ett litet busfrö som ville vara vaken en stund och jag behöver väl inte säga vem som fick gå upp för att nån låg och snarkade högt? ;) Det belönades dock med en stunds sovmorgon, inte mer än rätt va? Men jag ska inte klaga, vår kära dotter sover faktiskt rätt bra om nätterna. Men därför kan man ju tycka att den föräldralediga halvan skulle kunna ta sitt strå till stacken och göra sitt jobb. Ska inte gnälla om det nu utan ge honom möjligheten att bättra sig.

Annars har vi haft en underbar dag, såg ut att bli regn men det trotsade vi genom att ta med oss regnkläder och sen knatade vi iväg till Hagaparken och firade Nationaldagen. Har aldrig sett en liten tjej bli så glad över att få en flagga i handen! Den vevades det med konstant och stod vi still så fick folk passa sig för annars hade den flagga på sig. Knasiga unge! Vi lyssnade på lite uppträdanden, spelade på frukthjul, var med i lotteri om SPA-vinster, åt glass och chokladboll och tävlade om en picnickorg. Thilde fick ett päron från frukthjulet då det var vinst varje gång, men klantmamman glömde bort att ta bort den där lilla lappen som satt på och plötsligt blev det helt tyst på filten och så drog Thilde ett sånt där otäckt andetag som när man inte får luft ni vet...jag trodde "bara" att hon satt en bit skal i halsen då jag såg att det saknades på päronet och började ställa in mig på en bebisHeimlich. Jag slapp det då hon tokkräktes rätt över mina ben och ut kom den där lilla klisterlappen. Peuwh! Kunde ha gått illa, men man blir så jäkla impad av vad de små liven klarar av själva! Jag kommer i fortsättningen rensa alla frukter från allt vad lappar heter! Jag lovar!

Dagen ute i parken slutade gott med en picnickorgsvinst! Grattis till mig! Inte så dumt att gå på firande trots allt!


Thilde massakerade chokladbollen! Massa mums tyckte hon!


Kändes som att det var säkrast att ge henne mellis


Thilde med flaggan i högsta hugg





Thilde på rymmen


Finns inget som är så spännande som andra barn!




Min vinst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela