kirsten

Sanna mina ord

Så var sommaren slut...

Publicerad 2012-06-25 21:18:58 i Life as we know it,

Ja, så tycker jag att det är. Så fort midsommaren är över så är sommaren över i ett naffs! Det man längtat efter så länge är över på en kort sekund. Jo, jag vet att det låter lite trist och tragiskt. Men så ser jag det. Jag vet dock att det finns en hel del härliga stunder kvar. Men snart är hösten här och det är dags att längta efter nästa sommar :)

Vi valde att vara kvar i Stockholm trots inbjudan från både det ena och det andra hållet. Så vi styrde vår kosa mot Saltsjö-Boo och min brors underbara vän Johan. Världens snällaste kille om ni frågar mig, ja snällare än Martin faktiskt, haha! Däremot skulle jag behöva lära honom att styra upp saker och ting. Men det slutade ändå med en massa mat över, så nu får han snällt äta. Han stod mest och kliade sig i huvudet när mina byttor plockades upp fulla med godsaker. Hans kyl har aldrig varit så full minsann. ;) Vi hade i alla fall en superhärlig dag och kväll och Thilde hade full uppmärksamhet både av alla gäster och hunden Nelson. Nelson var ett skräckmoment först, men när hon fått visa att hon kunde vara en tuff tjej hon med så kramades de hejvilt.

Lördagen åkte vi till Lek och buslandet i Upplandsväsby. Thilde tyckte att det var lattjo värre och Martin och jag var väl inte sämre. Kan dock rekommendera att inte åka dit med en liten lätt baksmälla som denna fröken gjorde. I hoppborgen var det inte lätt inte. Haha! Men det kommer absolut att bli ett besök dit igen inom en snar framtid.

Igår åkte vi till Skärholmen för att kika på ett par gummistövlar till herrn i huset, men vi kom därifrån med ett par sandaler till Thilde och ett par skor till mig. Big surprise! Thilde vägrade att sova sin eftermiddagslur och ballade ur totalt i slutet men däckade på två röda i bilen på väg hem. Så dags då...suck.

Nu väntar en vecka med hårt slit och jag hoppas på att komma ikapp snarast, för att kämpa så här är mindre kul. Särskilt för min lilla familj som tycker att det är så där när mamman kommer hem och slocknar istället för att busa.

Min duktige fotograf till bror lånade vår kamera och smattrade av lite bilder på det finaste vi har ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela