kirsten

Sanna mina ord

Sista timmarna

Publicerad 2012-06-03 22:16:14 i Life as we know it,

Jahaja, där försvann en helg bara så där och inte har ni fått följa med heller. Men det har varit fullt ös från i fredags morse. Då kom mina föräldrar hit och bodde över, ja inte hos oss då sängen vi har att erbjuda inte dög till dem ;) Haha! Så de bodde på mitt jobb, ja alltså jag jobbar ju på hotell. Så där mötte vi upp dem och passade även på att betala handpenningen på lägenheten då vi hade tillgång till dator. Efter det knatade vi gata upp och gata ner i ett ihållande regn, ja jag vill lova att det regnade hela dagen! Vi var även iväg på min brors vernissage, om ni har tid så tycker jag absolut att ni ska bege er dit och kika! Kanske till och med slå till på en tavla kanske? Tjärhovsgatan 44 i Stockholm är adressen! Min bror var så klart grymmast av alla, men jag är som sagt väldigt partisk! Ett annat tips är att slå till på hans fotobok, den är grym och vem vill inte ha ett ex av den, med tanke på att denna kille kommer bli ett väldigt känt namn! Tro mig! Kvällen avslutades med en middag, som var rätt stressig för min del då den lilla damen var så övertrött att hälften hade varit nog. När jag gav upp och bad Martin betala, ja då slocknade hon och sov resten av natten! Tack för den!

Lördagen spenderades även den utomhus, så härligt att vintern valde att komma tillbaka denna helg! Tack! Vi firade mamma som fyllde år, grattis än en gång! Och pappa fick vara med på ett hörn med då han inte fått sin present ännu. Efter att vi sagt hej så begav vi oss vidare i regnet för att heja på Martins bror som sprang maran! Vi hade redan lyckats se honom på ett ställe, men nu skulle vi vidare till ett till. Men tack vare Thilde så missade vi honom där. Hon flirtade med en polis, haha! Och polisen tyckte att det var så kul och lekte titt ut med henne så hon kiknade av skratt. Så vi stod där och väntade och väntade men såg aldrig honom. Efter att ha stått där i en timme så sa jag att det inte kunde stämma och Martin ringde sin mamma, då hade han redan kommit in i mål. Tack och lov! Så vi begav oss hemåt. Kvällen avslutades på den lokala pizzerian med allesammans. Mysigt!

Idag har jag varit död. Min mage kollapsade igår kväll och under hela natten har jag mått sjukt illa. Inte blev det bättre av att Thilde började må dåligt heller. Sabla förkylning! Så det blev att vara vaken mellan 3-6, precis vad jag kände att jag behövde. Men Thilde går först, alla gånger! Så idag har det varit lugnt här hemma. Skönt det. Befarar att det är tänder på g igen då det dregglas nåt kopiöst mycket.

Imorrn är det dags igen. Jobbet kallar. Får se hur det kommer att gå efter 15 månader hemma. Antar att jag kommer vara trött! Haha! Blir en heldag då det ska vara möte och middag också. Så Martin får en tuff första dag, minst sagt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela