kirsten

Sanna mina ord

Sleepy head

Publicerad 2012-06-10 23:11:43 i Life as we know it,

Maj gadd! Fick mig en utekväll igår igen. Man kan ju tycka att jag är ute och flänger en del nu när jag äntligen är fri. Men jag tror inte att det blir så mycket mer på ett tag, ja åtminstonde en vecka eller så. Haha! Nejdå, men efter att under ett och ett halvt år typ aldrig varit ifrån Thilde så känner jag att det börjar bli dags. Martin kommer ju inte att vara hemma lika länge som jag varit och jag känner då att jag tycker att han kan vara hemma ensam lite längre om dagarna med henne. På så sätt jämnar det ju ut sig någorlunda, eller hur? Men! Jag saknar Thilde massor, det vill jag bara påpeka och jag tror att det är en rätt viktig aspekt med att man går ut och roar sig. Man får chansen att sakna! Dock är det trist att Martin inte kan följa med när det är roligheter, ett stort minus med att bo så långt från familjen!

Igår firades en kompis som fyllt 25 och som precis kommit hem från en resa i Asien på 3 månader. De hade, ja alltså hon och hennes kille, gått en bartenderutbildnng på en månad så goda drinkar avnjöts. Jag trodde att jag lyckats hålla mig på en lagom nivå då jag inte alls fick i mig lika mycket under denna fest som på den förra. Inte heller kom jag hem lika sent/tidigt så ni kan ju förstå att jag blev chockad av hur dåligt jag mådde imorse. Martin tror att det beror på att jag förra gången fortfarande var mammaledig och van vid det livet och nu hade en första jobbvecka bakom mig. Ja, kanske var det så? Kul hade jag i alla fall!

Idag har vi shoppat lite till lillfröken, konstigt att var just hon som fick saker. Haha! Allt är hemklickat på Jollyroom som just nu har sommarrea, så in och kika med er om det är nåt ni saknar inför sommaren. Detta hamnade i vår korg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela