kirsten

Sanna mina ord

Busy

Publicerad 2012-03-28 22:38:55 i Livet med bebis,

Oj, vilken dag vi haft! Började med att pappaklant inte lyssnade till sin väckarklocka, jag sa till honom TRE gånger att han skulle stänga av den för att inte väcka Thilde. Vi kan väl säga som så att Thilde vaknade innan hennes pappa fått av den förbannade klockradion. I det här hushållet är det inga problem för oss att dela rum med Thilde, det är vi två som har problem med att dela rum med pappan och klockan ;) Eftersom han börjat cykla till jobbet igen så går han ju upp tidigare än vanligt med, så det blev en rätt tidig morgon om vi säger så. När Martin åkt iväg lyckades jag få henne att sova i ungefär 30 minuter till. Alltid nåt.

Sen bar det av till Hornstull och ett medeljympapass. Shit, jag tror att det var det jobbigaste passet jag varit på! Sånna övningar som verkligen bet på denna kropp! Skulle visa Martin en övning här hemma nu under kvällen och jag kom knappt upp från golvet igen ;) Efter passet drog Martina, jag och kidsen till fiiiiina Östermalm för att shoppa på en oulet. Rimmar fint va? Visar fynden imorrn, har inte lyckats ta mig från soffan sen jag kom hem. För efter shoppingen så gick vi till Karlaplan för att käka lunch. Så först träning och sen världens promenad. Konstigt att kroppen är mör va? När vi åt så hade ungarna en majskroksdejt, de var så söta!

Förra veckan hade vi tänkt passa på att köpa en ny barnstol till Thilde, men färgen vi ville ha var totalt slut och de visste inte när den skulle komma in igen. Så vi hoppade det. Var en bra deal annars, med 500:- rabatt på den. Tyvärr ville vi inte heller ha nån av de andra stolarna då vi sedan länge fastnat just för denna. Och efter samtal med en av säljarna där så var vi ännu mer fast i vårt beslut. Idag slog vi till. Då den kommit in i en web-butik och man får ett fint tillbehörspaket med. Av 3 av dessa saker, har vi redan 2 ;) men ändå. Har vi tur har vi den hemma innan helgen. Vore skönt, är så trött på babyskyddet och framförallt min rygg är det!


Denna godbit blev det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela