kirsten

Sanna mina ord

Heldag i naturen

Publicerad 2012-03-18 11:25:32 i Livet med bebis,

Igår var vi verkligen ute hela dagen! Planen var att åka iväg ett par timmar och sen tillbaka hem för att jag skulle få tid till att plugga. Så blev det icke. Vi begav oss hemifrån vid 11-tiden, Skansen skulle få sig ett besök av oss. Coop-medlemmar hade fritt inträde hela dagen och det är ju kalas. Tog tuben till Östermalmstorg och gick lite fel först men sen hamnade vi rätt. Knatade vidare och tillslut hade man till och med fått upp värmen vill jag lova. Väl framme så vaknade Thilde och det var dags för henne att få käk. Kan säga att det var riktigt svårt att hitta nånstans att käka då det var smockat med folk överallt. Slutade med att vi åt ute, skitkallt var det men vad skulle vi göra. Thilde åt en hel varmkorv med bröd! Jisses!

Efter det gick vi och kollade på djuren och Thilde skrattade så att hon kiknade. Så söt! Hade tänkt gå in på Skansen Akvariet också men det var så grymt mycket folk där inne så vi hoppade det, då lilla fröken bara ville sova då. Får bli tredje gången gillt helt enkelt, då vi missade det sist vi var där också.

Knatade tillbaka in till stan och kikade på vagnar, skor till Thilde och drack varm choklad. Väl hemma var det inte en tanke på att sätta sig ner och plugga. Vet inte när jag var så trött sist! Ångrar att jag inte hade appen Runkeeper igång under dagen, för jag tror att vi allt som allt knatat ungefär 1,5 mil. Blev bara matlagning och slapp i soffan.

Idag ska vi på en lägenhetsvisning, Thilde ska och simma och jag ska plugga. Får se om jag ens följer med till badhuset då jag har fått mig en trevligt snuva. Kanske är bättre att stanna hemma och plugga den tiden? Men å andra sidan är det ju kul att se Thilde i vattnet. Bada tänker jag inte vara med och göra, bättre att hålla sig på avstånd.

Kommentarer

Postat av: Dessi at [Home and desire]

Publicerad 2012-03-18 12:54:50

Åh, vilken skön dag! Jag har också tänkt plugga fredag eller lördag. Men icke. Sitter nu, men tvättmaskinen är på sista varven och jag hör knappt vad jag själv tänker... ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela