kirsten

Sanna mina ord

Knata och gå

Publicerad 2012-03-14 22:27:53 i Livet med bebis,

Idag skulle jag hem till en kompis och tänkte att det var smart att gå dit, så att Thilde kunde få sova sin förmiddagslur på vägen. Först ville hon inte somna, sen gick jag fel. Suck. Så det var bara för mig att vända och gå tillbaka. Man kom nämligen inte över på det stället då de bygger den nya arenan där. Åh! Men det var ju fint väder så det gjorde inte så mycket och så sen blev jag ju inte.

Det var trevligt att träffas, men jag måste nog lära Thilde mer hyfs. Hon är en lite lätt elak liten tjej. Man kan inte tro det då hon är så liten och söt. Men killar ger hon inte mycket för, de slår hon med allt hon hittar. Idag blev det en visp. Tjejkompisen fick sig en smäll med, men då använde hon sitt egna huvud. Inte okej hur som helst.

Blev en promenad hem också så jag har gått närmre 8 kilometer idag. Så de Oreos kexen jag mulade i mig är nog bortgångna vid det här laget. Haha! Hann med lite plugg när jag kom hem med och en veckohandling. Köpte även ett par stövlar till Thilde då de endast kostade 99:- på Ica. När vi kom hem satte vi på henne båda och hon tyckte hon var så fin. Haha, såg så skoj ut! Så nu behöver hon ett par promenadskor och regnkläder sen är hon kittad inför våren och sommaren :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela