kirsten

Sanna mina ord

Nervöst

Publicerad 2012-03-22 20:43:56 i Livet med bebis,

Sitter här, in i det sista och nöter. Inte helt korrekt kanske, men vad göra? Tiden finns inte att plugga andra tider, så det är bara att gilla läget och att det inte var som förr när man pluggade. Har ju en liten dam som går före allt annat. Men jag har ju inte pluggat hela dagen, vi har varit på 1-årskalas och därifrån rullade vi kan jag säga. En massa gott serverades!

Nej, dags att ta tag i räkenskaperna igen. Har dock kommit fram till att hur det än går så får jag ändock 5 timmar för mig själv. Det var ju ett bra tag sedan det hände sist. Så jag ska ändå försöka njuta en stund. Vi skämtade och sa att jag skulle strunta i tentan, ta med med mig datorn och sätta mig där och slösurfa under de 5 timmarna. Haha! "Nej, tack ingen tenta för mig, här ska jag sitta och bara lata mig..."


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela