kirsten

Sanna mina ord

Tröttsamt

Publicerad 2012-03-16 12:40:41 i Livet med bebis,

Thilde och jag har precis ätit lunch, det är ovanligt rent under hennes stol. Måste med andra ord betytt att maten smakade idag, lax med makaroner och banan till efterrätt. Jag tror att allt är gott så länge hon får sitta och pilla med det själv faktiskt. Att bli matad är nog det värsta som finns, gröt går ok för det tycker hon nog är för kladdigt. Köpta barnmatsburkar går inte heller hem antar att även de är för kladdiga när man vill äta själv. Men det är bara bra, då äter hon den maten vi äter, minus allt det hon inte kan äta förstås. Burkar är dock bra att ha när man ska bort nånstans där det inte finns möjlighet att sitta och kladda så som hon gör här hemma.

Har rensat min mejl med, är ju inte direkt prio om dagarna direkt. Hade idag fått svar av universitetet som jag mejlade för två veckor sedan. Så tröttsamt tycker jag. Man svarar väl direkt när man har det som hänvisning i sitt telefonsvar, eller? Nu har ju jag redan ringt och pratat med dem, men jag blir ändå lite smått irriterad över svaret. Plus att min allra första kontakt borde ha vetat att det inte gick från början, men han var med i svaret såg jag...suck. De hoppades att jag hade förståelse för det och bla bla. Jo, visst har jag väl förståelse, men som sagt jag fattar inte varför man inte svarar på mejlet direkt. Är det bättre att vänta till en vecka innan personen i fråga ska ha sin tenta? Sen kan jag även tycka att om universiteten ska ha distanskurser, ja då ska de också se till att det finns platser att skriva tentorna på. Annars får man ha hemtentamen istället eller andra uppgifter som ska lämnas in.

Nu ska vi klä på oss och bege oss ut i det gråmulna vädret som Solna bjuder på idag. Ska hämta kläderna från Me & I som kom igår. Yay! Så det blir nog en bra fredag det här ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela