kirsten

Sanna mina ord

1 månad kvar...

Publicerad 2012-05-04 14:54:08 i Livet med bebis,

Japp, så är det! Endast en månad kvar på denna mammaledighet. Ledighet är ju i och för sig dumt att kalla det, för så många slappa dagar vet jag inte om jag haft. Skulle vara de dagar Martin varit hemma då ;) Förstår inte att tiden gått så snabbt och att Thilde funnits hos oss i mer än ett år nu. Hon är en sån självklar del av oss så samtidigt känns det som att hon alltid varit med. Konstigt nog. Men jag tror att det är många föräldrar som tycker som oss.

Så nu måste vi se till att fylla dagarna med roliga saker. Ingen mer sjukdom, bara massa skoj! Får hoppas att väderguden är med på vår sida med. Idag har vädret varit lite si så där. Vår utelek på förmiddagen blev rätt kort, för det blåste snorkallt. Gick ut en stund efter lunch för sovstunden, promenaden där blev något längre än jag tänkt så fröken T så klart vaknade när jag ringde några samtal så det var liksom bara att knata vidare. Hann med en solstund på en bänk med min bok, men det blåste upp till storm så jag gick in. Thilde sover lika bra i vagnen i hallen som tur är. Får inte ut henne på balkongen just nu för det står en förbannad grill i vägen.

Från att ha haft en helt oplanerad helg så blir det istället bus och lek med Thildes farmor och farfar som kommer hit för att ordna med veckorna till stugan i Åre. Mysigt! Får se vad vi hittar på dock. De ville komma hit, men jag hittar hellre på nåt annat då jag är rätt trött på dessa fyra väggar och lekparken och allt som finns i närheten. Kanske inte så konstigt ;)

Jag undrar när hon ska våga släppa taget om möblerna, nu slänger hon sig mellan dem och det farligaste som finns är när mamma och pappa bara håller en i EN hand när man är ute och går...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela